Om oss

Malerfirma Monsen AS er et malermesterfirma i Bergen som ble etablert i 2004, men har allikevel lang erfaring fra malerfaget. Firmaet utfører alt innen malerfaget over hele Vestlandet, store og små oppdrag for både private og bedrifter, nybygg og rehabilitering.

Vi har 75 ansatte: 3 Malermesterer, 1 Byggmester, 4 prosjektledere, 67 malersvenner, malere, flisleggere, tømrere og gulvleggere. Vi utfører alt innen maling, gulvbelegg og vaktmestertjenester, både på større og mindre byggeprosjekter, samt rehabilitering i privat og bedriftsmarkedet.

Vi har samarbeidspartnere innen de fleste håndverksfag som kan bidra hvis det skulle være nødvendig. Vi har også en vaktmester avdeling, der vi utfører alt fra maler- og murerarbeid, asfalt, oppmerking av parkering, fjerning av tagging, beplantning, fjerning av ugress og boss, spyling/vasking og tømrerarbeid.

Vi ønsker å videreutvikle de arbeidsområdene vi allerede har lang erfaring innenfor, samtidig som vi søker nye plattformer sammen med andre yrkesgrupper for å
orbedre/forsterke vårt arbeidsomfang. Vi disponerer biler som gjør vår mobilitet vesentlig større enn mange av våre konkurrenters.

Vi tilbyr våre kunder et vidt spekter av tjenester innenfor håndverksfaget – hvor høy grad av personlig service og oppfølging er en selvfølge.